Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Ασύγκριτη ποιότητα - Ασυναγώνιστες τιμές

Η αγάπη μας για το κυνήγι, τη φύση, και τα ζώα μας οδήγησε στο να φτιάξουμε αυτή την επιχείρηση.
Σε αυτή έχουμε βάλει όλο το μεράκι μας και πιστεύουμε πως έχουμε πετύχει να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο και λειτουργικό στο χώρο μας.
Η επιχείρηση με την κατοχυρωμένη επωνυμία CLASSY Kennels (κομψό σπίτι σκύλου), ιδρύθηκε από τον Δραγατάκη Δημήτρη το έτος 2001 κάνοντας το πολύχρονο χόμπι πλέον και επάγγελμα. Καθότι κυνηγός και ο ίδιος μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες για την μεταφορά από και προς τον κυνηγότοπο.

''Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ'' απο την εταιρεία CLASSY Kennels γίνεται πλέον πραγματικότητα εφόσον ο κυνηγός (και όχι μόνο) μπορεί να μεταφέρει με σιγουριά και πάνω από όλα με ασφάλεια τους σκύλους !!

Έχουμε καταφέρει να καλύψουμε σχεδόν το σύνολο των αναγκών της μεταφοράς και της στέγασης των αγαπημένων και πιστών μας φίλων.
Για τη κατασκευή των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε τα καλύτερης ποιότητας υλικά για να σας προσφέρουμε τις λύσεις που χρειάζεστε αξιόπιστα και οικονομικά.

Η τέλεια διαφήμηση για μας είστε ΕΣΕΙΣ.
Γι αυτό θα είμαστε πάντα δίπλα σας να κατανοούμε τίς ανάγκες σας και να δημιουργούμε πάντα κάτι νέο και πρωτοποριακό στο χώρο

ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ:

ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΘΑΛΛΑΣΗΣ - ΒΕΡΝΙΚΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ - ΓΩΝΙΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΒΙΔΕΣ INOX

Ολα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας και σας εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση στον χρόνο

Related Articles

Πρίν αποφασίσεις, κάνε τις συγκρίσεις... Ασύγκριτη ποιότητα σε ασυναγώνιστες τιμές. Κατασκευάζουμε ποιοτικά κουτιά μεταφοράς σκύλων με μεράκι, αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας. Με πάνω από 20+ χρόνια εμπειρίας, οι καλοί μας φίλοι θα αισθάνονται άνετα κατά την μεταφορά, και πάνω απ΄ όλα με ασφάλεια.

Νομοθεσία

 Προσοχή στις Απομιμήσεις  Τα κείμενα και οι φωτογραφίες που βρίσκονται σε αυτό το site αποτελούν...

Περισσότερα

Επικοινωνία

Ιατρίδου 3, Αγ. Δημήτριος 173 42
210 995 9513
info@classykennels.gr
Facebook